• Groei of Krimp

Groei of krimp

Uw bedrijf is in beweging en uw wagenpark beweegt daarin mee; zowel in omvang als in beheer. Voorkom dat uw wagenpark de bottleneck wordt en betrek Wagenparkbeheer-en-Meer om uw wagenpark te laten aansluiten bij recente en aankomende veranderingen.

Groei

Uw onderneming groeit en bijna ongemerkt groeit het wagenpark mee. Met de groei van het aantal medewerkers, groeit ook het belang van een goede autoregeling. Wellicht dateert de keuze van uw leasemaatschappij alweer van een aantal jaar geleden. Of u heeft een bedrijf overgenomen en er moeten wagenparken worden samengevoegd. U krijgt ineens te maken met meerdere leasemaatschappijen, bijzondere contractvoorwaarden en autoregelingen die inhoudelijk ver bij elkaar vandaan liggen. Wagenparkbeheer-en-Meer schrikt hier niet van en helpt u graag om het wagenparkbeheer naar een nieuwe gewenste situatie te brengen.

Krimp

Het ondernemen kan tegenzitten of u kunt er om een andere reden voor kiezen om het wagenpark te laten krimpen. Precies in deze periode kan gebrek aan juiste aandacht voor wagenparkbeheer een dure aangelegenheid worden. Wagenparkbeheer-en-Meer neemt u deze zorg graag uit handen en helpt u om kosten tot een minimum beperkt te houden en om het beheer van het resterende wagenpark weer passend in te richten.